Sportmedia leverer medietjenester til næringslivet, idretten og mediaaktører. Teamet i Sportmedia inkluderer blant annet redaktører, journalister, video produsenter, animatører fotografer, designere og prosjektledere med lang erfaring fra idrett, sport og aktiv fritid.

Sporten.no lanseres i 2017

sporten2017-showcase-presentation_v8
sporten.no er en fremtidsrettet digital møteplass for sponsorer, aktive, idrettsklubber og nisjemedier. Prosjektet sporten.no er utviklet i Molte Lab. Nisjeprodukter som inkluderes på plattformen, andre halvdel av 2017, er Skisport, Sykkelmagasinet, Friidrett og Veivalg. Sporten.no skal bli en personalisert mediekanal som snakker om din idrett og dine interesser i alle kanaler.

Ski, sykkel og løping har foreløpig vært fokusområder, men Sportmedia dekker nå hele segmentet innen idrett, sport og aktiv fritid gjennom et bredt nettverk av eksperter innen sine nisjer.

Sammen med søsterselskapet Molte Media, produserer Sportmedia historier i mange formater – deriblant tekst, video, foto og audio. Molte Media leverer i tillegg live dekning av events ved bruk av både webcast, foto og sosiale medier. Gjerne i kombinasjon med erfarne reportere og journalister. Molte Media har erfaring med flere-kamera-produksjoner av live TV-sport.

Sportmedia jobber i alle kanaler og tilbyr en bredde av medietjenester.

For mer informasjon kontakt oss

Magasin:

Abonnentent og medieinfo gå til:
Friidrett
Skisport
Sykkelmagasinet
Veivalg

Kontakt redaksjon:
Kjetil Rakkenes Anda
mob: 98657867
kjetil@sportmedia.no

Salg og marked:
Glenn S. Dinh
mob: +47 473 09 651
salg@sportmedia.no

Kontakt sporten.no:
Pia Thorsby
mob: 90014607
pia@sportmedia.no